Een strakke kaaklijn: hét geheim van een jeugdige uitstraling

Een strakke kaaklijn zonder operatie

De leeftijd van iemand raden? Kijk naar de huid en … de kaaklijn. Want dat zijn de delen van een lichaam die het gemakkelijkst de ouderdom van iemand ‘verraden’. Met de jaren wordt uw huid valer en droger, en krijgt ze meer rimpels. En uw kaaklijn wordt minder strak doordat:

  • uw kaakbotweefsel afneemt
  • uw gezicht aan volume verliest
  • uw huid verslapt

U weet ongetwijfeld dat een gezonde levensstijl een gunstige invloed heeft op een jonge uitstraling. Zeker een werkpunt van maken dus! Maar om echt een rem te zetten op het verouderingsproces, zijn er efficiënte niet-chirurgische behandelingen die uw huid een flinke boost kunnen geven én uw kaaklijn strakker maken. Ik geef u graag wat meer uitleg over de mogelijkheden die u hebt om enkele jaartjes jonger te lijken.

Een strakke kaaklijn dankzij niet-invasieve behandelingen

Iedereen droomt van strakke gezichtscontouren, maar helaas is niemand gezegend met de eeuwige jeugdigheid. Toch zijn er doeltreffende behandelingen die uw kaaklijn strakker maken:

  • Liquid facelift
   Een efficiënte behandeling om uw kaaklijn te behandelen, maar dan zonder snijden. Met behulp van fillers breng ik weer volume in uw gezicht, waardoor uw contouren strakker worden en uw gezicht jonger oogt. Als deskundige medisch-esthetische arts gebruik ik uiteraard alleen de beste en veiligste producten. Alle fillers zijn niet-permanent en hebben een bewezen effect.
  • De Ulthera. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te behandelen. Een huidlift zonder snijden…gewoon geweldig toch…
  • Needling met radiofrequentie (de Vivace) stimuleert je collageen aanmaak.Niet pijnlijk en geen downtime.

Elke behandeling is maatwerk. In mijn praktijk voer ik als eerste stap een huidanalyse uit en bekijk ik met welke aanpak u het beste resultaat bereikt.En vergeet niet dat combineren steeds beter is.

Wilt u ook een strakke kaaklijn en opnieuw die jeugdige uitstraling? Maak dan gerust een afspraak voor meer informatie.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer