Niet meer scheren dankzij laserontharing.

laserontharing

Niet meer scheren dankzij laserontharing. Kijkt u ook zo uit naar die eerste zonnestralen? En (lente)kriebelt het om die mooie zomerrokjes en -jurkjes uit de kast te halen?

Alleen jammer van die ongewenste haartjes … Het vraagt heel wat tijd en werk om uw benen, bikinilijn en oksels helemaal haarvrij te houden. En die tijd wilt u liever aan iets leukers besteden, toch?

Gelukkig bestaat er een efficiënte en veilige oplossing: laserontharing! Bij Wellbe maken we gebruik van de LightSheer-diodelaser.

Maar wanneer start u nu het best met deze behandeling?

Dankzij de permanente laserontharing fijn summerproof.

Akkoord, onze geest en ons lichaam hebben het meest deugd van de lente- en zomermaanden, maar voor laserontharing zijn de herfst en de winter de meest geschikte seizoenen. Waarom?

 • Zes weken voor en vier weken na de behandeling blijft u het best uit de directe zon. En dat is gemakkelijker in de herfst en winter.
 • Daarnaast is uw huid het best zo licht mogelijk op het moment van de laserbehandeling, want de techniek voor laserontharing baseert zich op het kleurverschil tussen haar en huid.

Laserontharing = permanente resultaten

Meestal volstaan vijf tot zes behandelingen – met tussenin telkens een rustperiode – om permanent met tachtig tot negentig procent van de haartjes komaf te maken.
De rustperiodes zijn cruciaal om een mooi en permanent resultaat te bereiken. Waarom? Een mens heeft meer haarfollikels dan er haartjes groeien. De laser kan alleen die haartjes aanpakken die op dat moment uit actieve follikels groeien. Maar hormonen activeren slapende haarfollikels, en dus nieuwe haargroei. De volgende lasersessie vernietigt die nieuwe haartjes. Daarom zijn regelmatige bijwerksessies aangewezen.

Meer vragen over laserontharing? Misschien vindt u hier het antwoord wel:

  • Hoe verloopt een consultatie voor permanent ontharen?
  • Hoe bereid ik me voor op de laserbehandeling?
  • Hoelang duurt de totale behandeling?
  • Zijn er risico’s verbonden aan een laserbehandeling?
  • Hoef ik me nooit meer te waxen of te scheren na permanente ontharing?

 

Uiteraard bent u ook zeer welkom in de praktijk voor meer informatie over definitieve laserontharing. Maak gerust een afspraak voor een consultatie.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens