We wensen u een mooi 2024

een mooi 2024

We wensen U een mooi  2024.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we terugkijken op alle hoogtepunten die 2023 ons heeft gebracht, maar ook vooruitkijken naar wat 2024 in petto heeft. We wensen U een mooi 2024. Bij Wellbe zijn we trots op de voortdurende ontwikkelingen in de wereld van medisch-esthetische niet-chirurgische behandelingen. Deze sector staat nooit stil en elke dag worden er nieuwe technieken en producten geïntroduceerd die onze patiënten helpen om zich mooier en zelfverzekerder te voelen.

In 2023 hebben we bij Wellbe veel succesvolle behandelingen uitgevoerd en hebben we vele tevreden klanten mogen verwelkomen. Onze focus lag op innovatie, veiligheid en resultaten van topkwaliteit. We zijn er trots op dat we ons aanbod hebben kunnen uitbreiden met verschillende nieuwe behandelingen, zoals lasertherapieën, injectables, huidverjongingstechnieken en nog veel meer. Onze klanten hebben kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medisch-esthetische behandelingen.

Nieuwe plannen in 2024

Maar we rusten niet op onze lauweren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze patiënten te helpen hun schoonheidspotentieel te bereiken. Daarom hebben we voor 2024 enkele spannende plannen in petto. Ten eerste zal onze praktijk een andere naam krijgen die beter past bij onze visie en missie. We willen duidelijk maken dat we niet alleen een plek zijn waar u terecht kunt voor esthetische behandelingen, maar ook voor medische expertise op het gebied van huidverzorging en dermatologie.

Uitbreiding team in 2024.

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat er in oktober een collega dermatoloog bij ons team komt. Met de komst van deze ervaren professional kunnen we nog meer gespecialiseerde zorg bieden aan onze patiënten. Of het nu gaat om anti-aging behandelingen, huidaandoeningen of advies over huidverzorging, u kunt erop vertrouwen dat ons team klaarstaat om u te helpen uw beste zelf te bereiken.

We kijken er echt naar uit om deze nieuwe fase in te gaan en al onze plannen voor 2024 met u te delen. Houd daarom onze website en sociale media kanalen goed in de gaten voor updates en aankondigingen. We willen ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en dat u als eerste kunt profiteren van onze nieuwe behandelingen en services

Van harte bedankt.

Tot slot willen we u bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit gedurende het afgelopen jaar. Het is dankzij uw steun dat we kunnen blijven groeien en innoveren. We hopen dat u een geweldige tijd heeft gehad bij Wellbe en kijken ernaar uit om u in 2024 weer te verwelkomen voor nog meer prachtige momenten.

Namens het hele team van Wellbe, wensen we u een gelukkig nieuwjaar vol gezondheid, schoonheid en succes. Laten we samen streven naar een mooi en stralend 2024 een sprankelend nieuw jaar! Een jaar om te schitteren en te genieten van geluk, vriendschap en liefde.

Fijne feestdagen gewenst!

Dokter Francine Tempels & Hannelore

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens