Met een glow facial bent u de ster van het feest.

Vitamine C peeling

Af en toe mogen we nog genieten van wat warme zonnestralen. Wat doet dat deugd! Helaas zijn die heerlijke zonnestralen ook dé bron van huidveroudering. Met rimpeltjes, fijne lijntjes en ontsierende pigmentvlekken tot gevolg.

Om de schadelijke gevolgen van de zon op uw huid te verminderen gebruik ik in mijn praktijk de glow facial. Daarmee beperk ik de zonneschade én geef ik uw gelaat meteen een stralende boost. Twee (schitterende) vliegen in één klap dus.

Twee types pigmentproblemen

Dat de zon pigmentvlekken op uw huid kan veroorzaken, wist u al langer. Wist u ook dat er twee soorten pigmentproblemen zijn?

  1. Pigmentproblemen door zonneschade: gewoon daglicht bevat ook schadelijke uv A-stralen, zelfs achter glas. Iedereen kan dus last krijgen van kleine, bruine vlekjes op de huid. Zowel vrouwen als mannen.
  2. Pigmentatie door hormonale schommelingen: in de volksmond noemen we dat ook weleens ‘zwangerschapsmasker’. Die vorm van pigmentatie uit zich eerder in bruine ‘wolkjes’ op de huid.

Glow facial: dé oplossing voor een zonbeschadigde huid

Gelukkig zijn er vandaag doeltreffende methodes om uw zonbeschadigde huid medisch-esthetisch te laten behandelen. De glow facial is een nieuwe behandeling die gebaseerd is op antioxidanten. Het is bewezen dat een hoge dosis krachtige antioxidanten (zoals vitamine C) huidveroudering afremt en de collageenproductie in uw huid stimuleert.

Glow facial: vragen en antwoorden

1. Wat is een glow facial precies?

Deze lichte glycolpeeling bevordert de celvernieuwing van uw huid dankzij de combinatie met een hoge dosis vitamine C. Daarnaast hydrateert en versterkt de behandeling uw huid door een krachtige cocktail van antioxidanten.

2. Hoe verloopt de behandeling?

  • Eerst adviseer ik een voorbereidende fase bij u thuis, met aangepaste reiniging en crèmes.
  • Vervolgens peel ik uw huid met een vitamine C-boost. Als uw huidtype het toelaat, combineer ik uw behandeling met een needling voor een sterker resultaat.
  • Een verzorgend masker is de laatste stap in deze behandeling.

3. Wat mag u verwachten?

Een glow facial maakt uw huid sterker en weerbaarder tegen pigmentatie en huidveroudering door zonneschade. Hij pakt bovendien uw pigmentvlekken aan en geeft uw gelaat een stralende glow.

Opgelet: een goede zonnebescherming (minimaal SPF 50) blijft noodzakelijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon.

4. Mijn tip:

Heb je een feest en wil je stralen? Kom dan enige dagen voordien voor een glow facial behandeling.

Wilt u ook een stralende teint dankzij een glow facial? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer