Ongewenste haartjes krijgen geen kans met de LightSheer-diodelaser

In mijn praktijk wordt de LightSheer-diodelaser gebruikt, een uiterste veilige methode voor permanente ontharing. Zo wint u tijd, geniet u van meer comfort, stapt u de volgende zomer door met een gladde huid én hoeft u op vakantie niet wakker te liggen van die vervelende haargroei. Met andere woorden: u bent helemaal summerproof!

Laserontharing met permanent resultaat

In mijn praktijk merk ik niets dan voordelen met de LightSheer-diodelaser:

  • Het is een uiterst veilige laserbehandeling die wetenschappelijk onderbouwd is.
  • De behandeling is erg doeltreffend én pijnloos: de LightSheer-diodelaser heeft een gekoelde laserkop die de huid afkoelt, voor tijdens en na de laserpuls. Dat verhoogt uw comfort tijdens de behandeling en voorkomt verbranding van oppervlakkige bloedvaatjes.
  • De diodelaser is geschikt voor verschillende huidtypes.
  • Uw haargroei verdwijnt definitief na vijf tot zes keer behandelen om de zes weken.

Hoe werkt de LightSheer-diodelaser?

Via de laserkop dringt er energie door in uw huid, tot aan de haarwortel. Die energie raakt het pigment van de haarwortel en wordt omgezet in warmte. Die warmte vernietigt uiteindelijk uw haarwortel.

Hoe bereidt u zich voor op een behandeling met de LightSheer-diodelaser?

Ik adviseer mijn patiënten om zich voor te bereiden op de laser behandeling door:

  • vanaf zes weken voor de behandeling niet meer te harsen of geen haren meer te verwijderen met een pincet – u mag wel nog scheren tot drie dagen voor de behandeling
  • vanaf zes weken voor de behandeling geen zonnebanksessies meer te plannen en zelfbruiners te vermijden

Als u medicatie neemt, is het belangrijk om dat te melden tijdens ons intakegesprek.

Na de behandeling raad ik aan om voorzichtig te zijn met de behandelde huid: douch niet te warm en vermijd deodorant, scrubs, make-up, middeltjes tegen acne en geparfumeerde producten. Zonnebaden af te raden gedurende 4 weken. En als u in de zon komt, is een goede bescherming met een hoge SPF (minstens 50) noodzakelijk.

Stoort u zich ook aan die ongewenste haartjes en wilt u ze laten verwijderen met de doeltreffende LightSheer-diodelaser? Maak dan gerust een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens