Behandeling met fillers: een fullface-aanpak voor het mooiste resultaat

fullface behandeling

Behandeling met fillers: een fullface-aanpak voor het mooiste resultaat.

Behandeling met fillers: een fullface-aanpak voor het mooiste resultaat.We willen er graag stralend uitzien. Niet moe, triest of kwaad. Helaas gooit huidveroudering vroeg of laat roet in het eten. In mijn praktijk komen de meeste patiënten om een welbepaalde zone te laten behandelen. Ze zijn bijvoorbeeld niet tevreden over hun neus-liplijn of de rokerslijntjes boven hun lippen. Afzonderlijk zijn die probleemzones prima te behandelen met fillers, maar het mooiste resultaat bereik ik met een fullfacebehandeling.
Zo’n totaalaanpak ziet geen detail over het hoofd en creëert gegarandeerd een woweffect. Waarbij niemand ziet dat u behandeld bent, maar uw omgeving niet naast uw stralende persoonlijkheid kan kijken.

Fullfacebehandeling met fillers

Een efficiënte, mooie en duurzame huidverbetering is helaas zelden haalbaar met de behandeling van één enkele zone. Uw huid veroudert namelijk niet op één welbepaalde plek. Daarom is een fullfacebehandeling met fillers een uitstekend idee. Ik behandel de contouren van uw gezicht en verbeteren op die manier de structuur. Daarbij combineer ik verschillende fillers van verschillende diktes, want niet elke zone in uw gezicht vraagt om hetzelfde product. Vervolgens pak ik de details aan die u het meest storen. Zo bereik ik het mooiste resultaat.

Behandeling met fillers van de beste kwaliteit

Al verschillende jaren verdiep ik me in behandelingen met fillers. Ik kies bewust voor producten van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Alle fillers hebben een tijdelijk effect en zijn daardoor 100 procent veilig. Bovendien zijn alle producten FDA- en CE-gekeurd. Daarnaast blijf ik als arts via continue bijscholingen en seminaries op de hoogte van de nieuwste technieken en evoluties in de sector. Dé manier om mijn patiënten een uiterst veilige, maar ook efficiënte behandeling te bieden.

Hebt u interesse in een doeltreffende fullfacebehandeling met fillers? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens