Fronsrimpels.

fronsrimpels

Fronsrimpels. Krijgt u regelmatig te horen dat u zo boos kijkt? Wel, mogelijk ligt dat aan uw slechte humeur … maar de kans dat u altijd slechtgezind bent, is klein. Ik durf dan ook te vermoeden dat u last hebt van fronsrimpels. Die geven u een ‘bozere’ uitstraling.

Hoe ontstaan fronsrimpels?

Fronsrimpels – ook wel mimiekrimpels of expressierimpels genoemd – worden veroorzaakt door bewuste én onbewuste gezichtsuitdrukkingen. Ons gelaat is voortdurend in beweging: als we lachen, ons boos maken, een gesprek voeren, geconcentreerd aan het werk zijn of onze ogen moeten dichtknijpen voor felle zon. Zodra onze huid aan elasticiteit en stevigheid verliest, ontstaan er op die manier blijvende fronsrimpels. En die leiden vaak tot een ‘strenge’ blik.

Gelukkig is er een manier om mimiekrimpels eenvoudig en efficiënt te behandelen. Ik leg mijn werkwijze graag aan u uit.

Mijn aanpak voor een strakkere huid zonder fronsrimpels

Ik gebruik spierontspanners ( Btx) om uw gelaatsspieren te behandelen. Deze spierontspanners ontspannen de onderhuidse gelaatsspiertjes die u onbewust aanspant. Dankzij de behandeling vervagen uw fronsrimpels en ziet uw gelaat er strakker en jonger uit.

Deze spierontspanners zijn van hoge kwaliteit en 100 % veilig. Ze zijn onder meer geschikt voor de behandeling van:

    • voorhoofdsrimpels
    • fronsrimpels tussen de wenkbrauwen
    • kraaienpootjes

 

Maar ook in de behandeling tegen migraine en overmatig zweten worden spierontspanners met succes ingezet.

Het resultaat houdt een viertal maanden aan. Met een onderhoudsbehandeling na die periode behoudt u uw mooie strakke huid.

Fullface-aanpak bij Wellbe

Belangrijk om te weten: bij Wellbe gaan we altijd uit van een fullface-benadering. Ik zal dus nooit zomaar beginnen te injecteren. Als medisch-esthetische arts met een jarenlange ervaring en opgeleid in de recentste technieken, zal ik altijd nauwgezet uw huid en de contouren van uw gezicht bestuderen. Ik streef samen met u naar een mooi en natuurlijk resultaat op korte én lange termijn.

Wilt u ook afscheid nemen van uw fronsrimpels? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

Ultherapy® in België

Ultherapy®  in België is de behandeling met de Ulthera. Ultherapy® is een effectieve behandeling voor huidverbetering. Als je ouder wordt maakt je huid minder collageen aan

Lees meer