Trends in esthetische geneeskunde.

congres

Er zijn ook trends in esthetische geneeskunde.

De wereld van anti-aging staat niet stil. Integendeel, de behandelingen worden almaar innovatiever en vooruitstrevender. Als esthetisch arts vind ik het daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en de laatste technieken. De place to be om dit te doen? Het Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress.

Dit congres is een must voor elke deskundige in dit vak. Het is niet alleen een waardevolle informatiebron, maar ook een uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen onder collega’s en om te leren van elkaar. Nieuwe inzichten, nieuwe perspectieven en zelfs nieuwe partnerships worden hier geboren! Dat kan ook bijna niet anders wanneer maar liefst 12000 specialisten uit 120 landen – waaronder ook een aantal Vlaamse collega’s – samenkomen om hun kennis te delen.

Maar wat dit congres vooral waardevol maakt? Het educatieve aspect. De expertise van 300 sprekers die hun ervaringen delen en meer dan 300 standhouders uit de farmaceutische sector die er hun aanbod presenteren. En dat uitgebreide aanbod is nodig. Want esthetische geneeskunde blijft aan populariteit winnen: in één jaar tijd is het aantal behandelingen met 7,3 % gestegen.

Trends in de esthetische geneeskunde.

Benieuwd welke ingrepen het populairste zijn? Deze niet-chirurgische behandelingen staan bovenaan het verlanglijstje van vele vrouwen (én mannen):

  1. Een behandeling met spierontspanners
  2. Fillers
  3. Laserontharingen
  4. Ultherapy
  5. Tixel
  6. Niet-invasieve facial rejuvenation

Ook geïnteresseerd in de nieuwste technieken om huidveroudering tegen te gaan?Wil je weten wat voor jouw huid en probleem aangewezen is?  Maak dan gerust een afspraak!

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor Huidverbetering: Een Revolutionaire Behandeling voor een Stralende en Jeugdige Huid In onze eindeloze zoektocht naar een jeugdig uiterlijk zijn we bereid om allerlei

Lees meer