Het proteïnedieet of eiwitdieet .

Het proteïnedieet of eiwitdieet .

proteïnedieet of eiwitdieet

Het proteïnedieet of eiwitdieet lijkt soms te mooi om waar te zijn.

U hoeft maar vijf minuten naar een shoppingzender op televisie te kijken om te weten wat ik bedoel. Een verfborstel die het werk zowat voor u doet, een trainingsapparaat waarmee u in een week een strakke buik krijgt, of een stift waarmee u moeiteloos krassen op uw wagen onzichtbaar maakt. Allemaal producten die moeilijk kunnen waarmaken wat ze beloven … en dan een dieet waarbij je snel en zonder honger kan vermageren  .             Hoe zit dat nu echt met een proteïnedieet?

Proteïnedieet of eiwitdieet = duurzaam resultaat

Voor veel mensen horen de meeste diëten in dat ‘onrealistische’ rijtje thuis. En het klopt zeker dat sommige diëten alleen quick wins opleveren en geen duurzaam gewichtsverlies.

Maar volgt u onder medische begeleiding een evenwichtig en doordacht proteïnedieet? Dan bereikt u wél een goed resultaat. Bij Wellbe help ik mensen om op een gezonde manier en zonder hongergevoel of jojo-effect hun streefgewicht te bereiken. Een proteïnedieet biedt voor hen echt een garantie op een duurzaam resultaat.

Proteïnedieet of eiwitdieet = koolhydraten beperken

Ons lichaam heeft vooral behoefte aan eiwitten, vetten en koolhydraten. Eiwitten zijn onze bouwstenen en erg belangrijk voor onze spieren. Vetten zijn onze brandstof. We hebben ze nodig om vitamines op te nemen en cellen op te bouwen.
Koolhydraten leveren energie en zijn belangrijk voor onze lichaamstemperatuur. Eet u te veel koolhydraten? Dan zet uw lichaam die om in vetten … met overgewicht als gevolg.

Proteïnedieet of eiwitdieet = geen hongergevoel

Traditionele diëten weren vetten en koolhydraten vaak volledig uit uw voeding. Het probleem? U voelt zich dan heel slapjes en hebt voortdurend een hongergevoel.

Maar als u een proteïnedieet volgt onder mijn medische begeleiding, dan beperkt u uw inname van vetten en koolhydraten. U compenseert die beperking dankzij kwalitatief hoogstaande proteïneproducten met een hoge voedingswaarde.
Het resultaat? U valt af, maar zonder hongergevoel, jojo-effect of verlies van spiermassa.

Proteïnedieet = consultatie, opvolging en nazorg

Tijdens een proteïnedieet onder mijn medische begeleiding leert u dus anders en gezonder eten. Dat is uw garantie op een duurzaam resultaat. Ik stel een stappenplan op maat voor u op dat bestaat uit:

  • een uitvoerig intakegesprek
  • medische begeleiding bij uw proteïnedieet
  • opvolging tijdens elke fase van uw proteïnedieet
  • nazorg voor een blijvend resultaat
  • U kunt uw voeding bovendien gemakkelijk registreren en bijsturen met een van de gebruiksvriendelijke apps op de markt.

Proteïnedieet en sport = nog meer efficiëntie

Regelmatig wandelen, fietsen of zwemmen in combinatie met een proteïnedieet levert nog sneller resultaat op. Ook na afloop van uw proteïnedieet is beweging ideaal om uw streefgewicht te behouden of nog wat meer gewicht te verliezen. U krijgt van mij dan ook aangepast bewegingsadvies.

Wilt u op een gezonde manier en met een blijvend effect gewicht verliezen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor Huidverbetering: Een Revolutionaire Behandeling voor een Stralende en Jeugdige Huid In onze eindeloze zoektocht naar een jeugdig uiterlijk zijn we bereid om allerlei

Lees meer