Medisch begeleid vermageren

Gezond vermageren onder deskundige medische begeleiding. Obesitas is de ziekte van deze eeuw en een van de belangrijkste doodsoorzaken in België. Zet uw gezondheid op de eerste plaats en pak die overtollige kilo’s zo snel mogelijk aan. Kies daarbij voor een verstandige en gezonde werkwijze. Dokter Francine Tempels begeleidt al jaren patiënten om gezond te vermageren.

Gezond vermageren met dokter Tempels

Deskundige medische begeleiding is cruciaal tijdens een dieet. Patiënten met obesitas of overgewicht kampen immers vaak nog met andere medische problemen, zoals diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol en artrose. Een ervaren arts houdt hier rekening mee in het dieetplan en stuurt de aanpak meteen bij als dat nodig blijkt.

Het proteïnedieet

Wilt u snel en duurzaam afvallen zonder een futloos gevoel en een jojo-effect? Volg dan een evenwichtig proteïnedieet onder medische begeleiding.

BMI+27

Met het BMI27+ programma begeleid ik je naar een gezond gewicht en een actieve, gezonde lifestyle op basis van het Mediterraans voedingspatroon.

Detoxdieet

Het detoxdieet biedt een antwoord op een gespannen en futloos gevoel.

Hoe werkt het?

Stap voor stap naar een blijvend, slank resultaat met het proteïnedieet van dokter Tempels.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot het proteïnedieet.

Waarom?

Wilt u niet langer kampen met het jojo-effect? Kies voor een blijvend resultaat met een uitgebalanceerd eiwitdieet van dokter Tempels.

Dokter Tempels gaat met het eiwitdieet (ook bekend als het proteïnedieet) stap voor stap te werk. In elke fase van uw proteïnedieet observeert ze nauwlettend uw evolutie en uw welzijn. Eventuele bijwerkingen, zoals obstipatie en spierkrampen, kunnen snel behandeld worden.

Wilt u gezond vermageren met het proteïnedieet? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek hier hoe wij u nog op de best
mogelijke manier kunnen ondersteunen