Overmatig zweten of hyperhidrosis.

prikjes tegen overmatig zweten

Overmatig zweten of hyperhidroisis is erg vervelend.

Gelukkig bestaat er een oplossing! In mijn praktijk behandel ik met succes patiënten die uitzonderlijk veel zweten. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Overmatig zweten of hyperhidrosis.

Wanneer u last hebt van overmatig zweten, zijn de zweetklieren in uw handen, voeten en oksels vaak overgevoelig. Daardoor worden de klieren al bij de minste prikkeling geactiveerd. Het gevolg? Zelfs bij een minimale inspanning wordt een overmatige hoeveelheid zweet geproduceerd.

De oplossing? Een behandeling met het spierontspannende medicijn op basis van BOtuline TOXine .

Spierontspanners worden vaak geassocieerd met rimpels bestrijden. Maar wist u dat het ook een zeer effectief middel is tegen overmatig zweten? Een behandeling van de oksels is het meest gebruikelijk. Wanneer spierontspanners geïnjecteerd worden, blokkeren ze de werking van de zenuwen die uw zweetklieren prikkelen. En dat betekent dus … geen zweet meer.

Overmatig zweten of hyperhidrosis kan je efficiënt behandelen.

De behandeling van de zweetklieren in de oksels is nauwelijks pijnlijk. Ik begeleid u stap voor stap. Eén dag voor de behandeling scheert u de okselbeharing weg. Op de dag zelf raad ik aan om geen deodorant te gebruiken.  Vervolgens injecteer ik kleine hoeveelheden spierontspanner met een fijne naald. Ik gebruik altijd de maximale dosis zoals officieel geadviseerd is. Na de behandeling gaat u gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Minder zweten, meer levenskwaliteit!

Een behandeling met spierontspanners tegen overmatig zweten of hyperhidrosis is eenvoudig en geeft een bijzonder goed resultaat. Ruim 90 % van de patiënten merkt een duidelijke verbetering van de klachten na de behandeling. Goed nieuws dus, want minder zweten betekent meer levenscomfort. Deze behandeling is 100 % veilig, dankzij mijn deskundige, medisch onderbouwde aanpak.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op voor meer info of een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer
Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor Huidverbetering: Een Revolutionaire Behandeling voor een Stralende en Jeugdige Huid In onze eindeloze zoektocht naar een jeugdig uiterlijk zijn we bereid om allerlei

Lees meer