Needling met RF voor huidverbetering.

needling met RF

Needling met RF voor huidverbetering kan ook in de zomer.

Als arts adviseer ik patiënten om het hele jaar door hun huid te beschermen met een zonnefactor, zelfs als de zon niet schijnt. Want uv-straling is er altijd. En die is schadelijk voor de huid, zelfs in een kleine dosis. Tijdens zonovergoten dagen, zoals we er deze zomer hopelijk veel mogen tellen, is het daarom extra belangrijk om een zonnecrème met een SPF van minstens 50 te smeren. Zo voorkomt u huidschade.

  • Bent u nog jong maar wilt u al met een lichte behandeling beginnen?
  • Of hebt u al een iets rijpere huid en wilt u uw huid een boost geven?
  • Of is uw huid toch beschadigd door de zon en wilt u de zichtbare veroudering aanpakken?
  • Heb je lichte acne littekens of striemen?
Dan is needling met radiofrequentie de aangewezen behandeling. Dankzij een vitaminepreparaat dat we in je huid insluizen en de radiofrequentie krijgt uw huid een echte boost. Ik licht graag de voordelen en mijn werkwijze toe.

Needling met RF voor huidverbetering.

In mijn praktijk gebruik ik de vivace om een combinatie van vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur te laten doordringen tot in de middelste huidlaag, daar waar de oorzaak van huidveroudering zit. Dankzij deze werkwijze gaat de huid zichzelf herstellen en collageen aanmaken. Dat collageen is nodig om de huid te verbeteren en verjongen.

Needling met RF is de perfecte oplossing voor patiënten die de invasievere en chirurgische cosmetische behandelingen een brug te ver vinden. Ik adviseer mijn patiënten 4 sessies voor een optimaal resultaat. Na vier tot zes maanden is een onderhoudsbehandeling aangewezen om verdere huidveroudering tegen te gaan en een langetermijneffect na te streven.

Wist u trouwens dat vivace ook geschikt is om haaruitval efficiënt aan te pakken?

Needling met RF

Needling met RF is een doeltreffende totaalbehandeling om uw huid structureel te verbeteren. Ik zet de voordelen even op een rij:

  • De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij micro-injecties met de vivace
  • De huid wordt elastischer en beter gehydrateerd.
  • De huidstructuur wordt beter.
  • Lokale toepassingen zijn mogelijk: van gelaat, hals  tot decolleté.

 

Wilt u uw huid ook graag verbeteren met de vivace? Neem dan contact op voor een afspraak, dan bekijken we samen of mesotherapie de beste behandeling is voor uw huid.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens