Hairfillers: de remedie tegen haaruitval en kaalheid

Hairfiller

Een volle haardos staat voor veel mensen gelijk aan jeugdigheid, gezondheid en aantrekkelijkheid. Mooi haar geeft u zelfvertrouwen. Helaas krijgt meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen vroeg of laat te maken met haaruitval of kaalheid.
Hebt u er ook last van? Ontdek dan een efficiënte remedie bij Wellbe. In mijn praktijk gebruik ik DR.CYJ Hair Filler om uw haar(groei) een boost te geven.

Wat zijn de oorzaken van kaalheid en haaruitval?

U zult al gemerkt hebben dat uw haar verandert naarmate u ouder wordt: het wordt grijzer, brozer, fijner en op sommige plekken heel wat dunner. Maar naast leeftijd spelen nog andere factoren een rol:

 • erfelijke aanleg
 • hormonale veranderingen, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap
 • ziekte
 • bepaalde medicatie
 • stress

Hairfillers geven uw haar een boost

Wellicht kent u de fillers al die in de huid geïnjecteerd worden om ze te verjongen. Maar wist u dat er ook fillers bestaan die uw bloedsomloop stimuleren, uw hoofdhuid hydrateren en uw haarzakjes een boost geven? Daardoor stopt de haaruitval en wordt uw haargroei gestimuleerd.

DR.CYJ Hair Filler is de eerste haarfiller die kaalheid op een doeltreffende manier behandelt. De behandeling bestaat uit:

  • hyaluronzuur: een stof die van nature in de huid voorkomt en de hoofdhuid hydrateert en elastischer maakt
  • bio-peptiden: kleine proteïnemoleculen die het haaruitvalproces vertragen en de haargroei opnieuw activeren.

 

Door de haarfillers op het niveau van de haarzakjes te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van het haarprobleem. Op die manier ziet u snel resultaat.

Hoe verloopt een behandeling met hairfillers?

In mijn praktijk ga ik stap voor stap aan de slag met uw haarprobleem:

 • Ik analyseer uw haar en hoofdhuid om het best mogelijke behandelplan op te stellen. Meestal hebt u vier sessies met een tussenpauze van twee weken nodig.
 • Tijdens elke behandeling injecteer ik met een zeer fijne naald uw hoofdhuid met haarfiller. Op die manier werken de stoffen onmiddellijk in op de haarfollikel en stimuleren we zo uw haargroeicyclus.
 • Na elke behandeling gebruikt u een speciale lotion waarmee u uw hoofdhuid dagelijks masseert. Dat voorkomt verdere haaruitval en bevordert de haargroei. Meteen na elke behandeling kunt u last hebben van wat roodheid en lichte huidirritatie, maar die klachten verdwijnen binnen de 72 uur.
 • Ik adviseer voor een optimaal resultaat drie tot zes herhaalsessies na de standaardbehandeling.

hairfillers
Het resultaat van hairfillers? Meer én dikker haar

Deze behandeling is 100% veilig en heel doeltreffend. Tijdens klinisch onderzoek werd bij de behandelde patiënten vastgesteld dat de haardichtheid met 22% en de haardikte met 26% toeneemt.

Wilt u uw kaalheid of haaruitval laten behandelen en genieten van een mooie, volle haardos? Maak dan een afspraak bij Wellbe voor meer informatie over hairfillers.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

pigmentvlekken

Pigmentvlekken behandelen.

Pigmentvlekken behandelen ,dat kan. Op een hoopje Uv-stralen zijn een belangrijke oorzaak van pigmentvlekken. Over ons hele lichaam zitten pigmentcellen verspreid. Wordt onze huid te

Lees meer