Persoonlijke unieke ultherapy.

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk dat we persoonlijke unieke ultherapy kunnen doen.

De klassieke ultherapy.

Een goede behandeling doen we op twee niveau’s. Namelijk diep en oppervlakkig. Hoe diep is afhankelijk van je bouw. Met de echo bepalen we waar we juist behandelen.Het is ook belangrijk dat we voldoende lijntjes zetten.Een lijntje kan je vergelijken met een flits of shot. Hoeveel lijntjes nodig zijn is bepaald door uitgebreide studies vast gelegd in protocollen.

De junior ultherapy.

Jonge patiënten die preventief willen werken maar nog geen of amper rimpels hebben kunnen we behandelen op één diepte. Al naargelang onze echo aangeeft is dat op 4,5mm ofwel 3mm diepte.Het feit dat we minder lijntjes zetten halveert de prijs.

De elite ultherapy.

We kunnen sommige patiënten ook op drie niveau’s behandel. Dit is een echte meerwaarde.Of je hiervoor in aanmerking komt zal ons nazicht met de echo bepalen. Door het feit dat we op drie niveau’s lijntjes plaatsen is de kostprijs natuurlijk ook hoger.

Persoonlijke unieke ultherapy.

Een optimaal resultaat bekom je niet enkel door jouw juist niveau van behandelen maar ook door de juiste nabehandeling. Ik adviseer voedingssupplementen die je collageen aanmaak zullen ondersteunen. Verder is de juiste huidverzorging en bescherming ook belangrijk. Ben je wat minder jong zijn soms aanvullende behandeling heel nuttig…denk maar aan fillers, skinboosters of de vivace of tixel.

Wil je meer info of wil je advies op maat? Boek dan een raadpleging. Tel:013/293565 of mail: info@doktertempels.be

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens