Laser ontharing met de lightsheer diodelaser.

laserontharing

Laser ontharing met de lightsheer diodelaser.

Laser ontharing met de lightsheer diodelaser is de meest efficiënte veilige methode voor een permanente ontharing. Technieken zoals waxen, scheren en harsen kunnen allergische reacties en ingegroeide haartjes veroorzaken. Daarom kies ik in mijn praktijk voor de laserontharing met de LightSheer-diodelaser.

Laser ontharing :zeg voorgoed vaarwel tegen ongewenste haartjes

Het liefst bent u natuurlijk voorgoed verlost van die vervelende haartjes. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vrije momenten. Ook als u de dag voordien niet met een scheermesje aan de slag bent geweest. De permanente laserontharing in mijn praktijk is een cosmetische ingreep die ongewenst haar definitief verwijdert.

Hoe werkt laser ontharing met de lightsheer diodelaser?

Een hoogenergetische, pulserende laser vernietigt de haarzakjes zonder het weefsel rondom te beschadigen. Gemiddeld zijn er vijf tot zes sessies nodig, omdat de haartjes verschillende groeifases doorlopen.

Laser ontharing met de LightSheer diodelaser : de beste vorm van laserontharing

Als arts ben ik voortdurend op zoek naar de beste en veiligste behandelmethodes voor mijn patiënten. Laserontharing met de LightSheer-diodelaser biedt heel wat voordelen:

    • De methode is geschikt voor mannen én vrouwen en voor elk huidtype.
    • Elke gewenste zone kan probleemloos behandeld worden (onderbenen, bovenbenen, kin, bovenlip, oksels, …).
    • U bent voorgoed verlost van ongewenste haargroei.
    • De diodelaser werkt veilig en heel doeltreffend.
    • De behandeling is comfortabel voor u als patiënt, dankzij een chill tip die uw huid afkoelt, zowel voor en tijdens als na de behandeling.

Voorbereiding en nabehandeling van je laserbehandeling.

Graag de dag op voorhand scheren. Zeker niet zonnebaden de  weken voor en na je laserbehandeling.We raden ook bruinen zonder zon af. Is het toch een zonnige dag dan adviseren we je om spf50 om de 2 uren te smeren.

Laserbehandelingen en de Belgische wet.

Omwille van mogelijke risico’s, sterke kwaliteitsverschillen tussen de lasers op de markt en nood aan kennis stelt de Belgische Wetgeving en de Hoge Gezondheidsraad dan ook dat alle laserbehandelingen enkel door artsen of onder toezicht en verantwoordelijkheid van een arts mogen gebeuren.

Alle onze lasers hebben uiteraard CE keuring en zijn FDA approved.

Wenst u meer informatie over permanente laserontharing met de LightSheer-diodelaser? Neem dan gerust contact op.

 

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

pigmentvlekken

Pigmentvlekken behandelen.

Pigmentvlekken behandelen ,dat kan. Op een hoopje Uv-stralen zijn een belangrijke oorzaak van pigmentvlekken. Over ons hele lichaam zitten pigmentcellen verspreid. Wordt onze huid te

Lees meer