Esthetische geneeskunde.

kerst bij Wellbe

Esthetische of cosmetische geneeskunde blijft evolueren en blijft een vak apart. En crisis of niet, corona of niet… Iedereen wil er goed uitzien, wil mooi verouderen of wil om welke reden ook wel werken op huidverbetering en huidverjonging.

Dit was ook een boeiend jaar. Een jaar waarin we niet stilgezeten hebben. De nieuwe website is ondertussen af en online (www.wellbe.be). Wat denken jullie erover? Alle tips om dingen te verbeteren zijn welkom.

Cosmetische geneeskunde evolueert.

Onze wereld stond misschien heel even stil, de innovaties in de esthetische geneeskunde gelukkig niet.

De FOX-laser om schimmelnagels te behandelen en de nieuwe Tixel bewezen hun efficiëntie. Ook met Vivace (needling met radiofrequentie) gebruikten we nieuwe vitaminesamenstellingen met goede resultaten.

Kortom, bij Wellbe staan we niet stil. Want wat er ook gebeurt… We merken dat mensen een goed gevoel krijgen als ze zichzelf verzorgen. Iedereen wil zich mooi voelen en wil mooi verouderen. En daar dragen wij heel graag een steentje toe bij.

Esthetische geneeskunde in België.

In elk land zijn de wetten anders. In België mogen enkel artsen btx ,fillers en actieve ingrediënten injecteren. De diepere peelings zijn ook voorbehouden voor artsen. In samenspraak en onder toezicht mag een niet arts ook laseren of andere niet te invasieve toestellen gebruiken.

Bij wie ga ik dan best voor een esthetische behandeling?

Kies steeds voor een arts. Liefst iemand die deze behandelingen frequent doet. Iemand die nog steeds bijscholingen en congressen volgt en die bereikbaar is bij een eventueel probleem.

En wil je eens een fijne gezichtsreiniging en verzorging dan ga je best naar je schoonheidsspecialiste.

Wil jij je tanden bleachen en goed in orde hebben dan ga je best naar de tandarts.

Wat ik hiermee bedoel is dat ieder vak zijn specialiteit heeft. Dat kwalitatieve zorg een specialisatie is van elke beroepsgroep. En vooral dat samenwerken naar een mooi resultaat het beste is.

Tarieven medisch esthetische behandelingen.

Helaas zien we rondom ons alles duurder worden. Bovendien is er ook een index stijging van 5,14%. Hoewel ik tot op heden zelden een prijsstijging invoerde zie ik me dit jaar genoodzaakt om via een lichte tarief verhoging de economische realiteit het hoofd te bieden. Zo  kan ik  blijven investeren in de beste technologie, innoveren, en u een optimale  dienstverlening blijven aanbieden.

Laat ons samen uitkijken naar een betere toekomst en een veiligere mooie wereld.
Ik wens jullie een goed en beter 2022! Ik wens jullie een heel gelukkig Nieuw Jaar.

 

Francine Tempels

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens