Lippen behandelen met een natuurlijk effect.

lippen behandelen

Lippen behandelen met een natuurlijk effect .

Niet alleen onze gelaatshuid veroudert, ook onze lippen ontsnappen niet aan het verouderingsproces. Hun volume neemt af, omdat onze onderkaak almaar kleiner wordt. De cupidoboog vermindert en lijntjes – zoals rokerslijntjes, marionetlijnen en nasolabiale groeven – nemen toe.

Gelukkig is het eenvoudig om uw lippen opnieuw een jeugdige boost te geven. Maar wist u dat lippen behandelen meer dan 50 procent van de vrouwen angst inboezemt? Ze zijn bang voor een onnatuurlijk effect en voor de bijwerkingen, zoals blauwe plekken en zwelling. In mijn praktijk garandeer ik een veilige en natuurlijke behandeling.

Lippen behandelen met een filler.

Wilt u uw lippen voor het eerst laten behandelen? Tijdens uw eerste consultatie geef ik uitgebreide informatie en advies. Dankzij mijn ervaring als gespecialiseerde esthetische arts kunt u rekenen op een veilige behandeling met een natuurlijk resultaat.

In mijn praktijk behandel ik lippen met hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit. Deze behandeling biedt veel voordelenen kan op verschillende plaatsen uitgevoerd worden: van de buitenste rand tot de binnenzijde. Zo tekent uw lippenrand mooier af, krijgt uw lippenrood meer volume en zijn uw lippen minder droog.

Uw lippen behandelen met een gezond, natuurlijk en jeugdig effect? Neem gerust contact op voor een afspraak.

Lees ook meer over:

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

huidverbetering

Huidverbetering.

Een mooie uitstraling begint met een gezonde huid. Maar een gladde, gezond uitziende huid komt er helaas niet van de ene dag op de andere.

Lees meer