Maak van 2023 een stralend jaar met een totaal aanpak.

maak van 2023 een stralend jaar met een totaal aanpak

Een patiënte vroeg me onlangs: “Raak je al dat spuiten niet beu, dokter?” Een op het eerste gezicht confronterende vraag. Maar eigenlijk wist ik meteen wat ik kon antwoorden. Want … mijn job is zóveel meer dan spuiten geven tegen rimpels.

Maak van 2023 een stralend jaar met een totaal aanpak.

Ik ga altijd voor een totaalaanpak als ik mijn patiënten help om mooi te verouderen. Die aanpak boeit me werkelijk al vele jaren. En ik doe er met plezier nog heel veel jaren bij. Want het contact met elke patiënt is uniek en de technieken evolueren voortdurend. Bovendien zit ik in een vakgebied waarbij ik mijn patiënten gelukkiger kan maken. Kan laten stralen en schitteren.

Combineren werkt.

Zoveel verschillende patiënten, zoveel verschillende behandelingen. Mijn job blijft dus ontzettend boeiend! Zeker ook omdat ik constant bijblijf dankzij congressen en opleidingen, en de nieuwste technieken aanleer. In 2022 kwam er bijvoorbeeld de Ultherapy bij. Kortom: ik blik dit jaar tevreden terug. Een mooie uitstraling krijg je door een combinatie van heel wat zaken. Innerlijk en uiterlijk. In mijn praktijk bied ik er een groot aantal aan. Allemaal in het kader van mooi ouder worden. Denk maar aan voedingsadvies, verzorgingsadvies, serums op maat, dieetbegeleiding en behandelingen voor een betere huidstructuur, minder rimpels en meer volume in het gelaat. De mogelijkheden zijn tegenwoordig bijna eindeloos.

Wat zijn we zonder een goed team…?

En laat ons niet vergeten dat een goed team zoveel betekent. We zijn heel aanvullend op elkaar. Zowel mijn rechterhand Hannelore als de laserverpleegster Christine kan ik niet meer missen.

Maak van 2023 een mooi jaar.

Laten we in 2023 nog veel mooie momenten delen. Laten we gaan voor een sprankelend nieuw jaar. Een jaar om te schitteren en te genieten van geluk, vriendschap en liefde.

Ik wens jou en je gezin prettige eindejaarsfeesten en een gezond 2023!

Dokter Francine Tempels ,Hannelore en Christine.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

huidverbetering

Huidverbetering.

Een mooie uitstraling begint met een gezonde huid. Maar een gladde, gezond uitziende huid komt er helaas niet van de ene dag op de andere.

Lees meer