Een strakke kaaklijn zonder operatie

Een strakke kaaklijn zonder operatie

Een strakke kaaklijn zonder operatie voor een jeugdigere uitstraling. Het zijn vooral de hamsterwangen die zorgen voor een verouderde look. Gelukkig bestaan er efficiënte manieren een frissere uitstraling te bekomen!

Kaakbeen verliest volume

Uw lichaam, huid en uitstraling zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Bij het verouderen verliest je kaakbeen volume en de huid huid verslapt waardoor het vetweefsel in uw gezicht zijn steun verliest en zakt. Een fenomeen dat beter bekend is als hamsterwangen.

Een strakke kaaklijn zonder operatie.

De hamsterwangen en minder strakke kaaklijn geven een verouderde uitstraling. Gelukkig zijn er medisch-esthetische behandelingen om dat onaangename effect aan te pakken.

De behandeling van hamsterwangen bestaat uit de versteviging van uw huid en de aanpak van het uitgezakte vet bij uw kaaklijn. Zo krijgt u een strakkere kaaklijn.

  • Optie 1: fillers
    Fillers geven je gelaat meer volume. Door op de juiste plek de juiste hoeveelheid volume te plaatsen, kan je de kaaklijn verstrakken. Zo verdoezel je hamsterwangen en wordt ook de balans in je gezicht weer hersteld en zie je er veel frisser uit. Fillers worden via kleine prikjes onderhuids aangebracht en verbeteren zo de contouren van uw gezicht. Deze behandeling doe je best eerst. Welke filler en welke hoeveelheid bespreekt Dokter Tempels tijdens de raadpleging.
  • Optie 2: microneedling met RF
    Radiofrequente microneedling zorgt voor een verstrakking van uw huid op een efficiënte en duurzame manier. Met het Vivace-toestel wordt radiofrequentie-energie toegevoegd aan de traditionele needlingprocedure. Radiofrequente golven penetreren uw huid via uiterst dunne micronaaldjes en zorgen voor een opwarming van de onderliggende huidlagen. Die opwarming stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Zo wordt uw huid gelift. Deze behandeling doe je best 4x om de maand.
  • Optie 3: Profhilo
    Met Profilho geef ik uw huid – zonder chirurgische ingrepen – een frisse boost, met een natuurlijk én langdurig effect. Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, maar dan zonder chemische toevoegingen. Deze behandeling doe je best twee a drie keer om de maand.

De kaaklijn behandelen = maatwerk

Elke huid en elk gezicht is uniek. Daarom ga ik bij Wellbe altijd voor een aanpak op maat. Zo bent u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor de behandeling.

Wilt u met een medisch-esthetische behandeling uw kaaklijn te laten behandelen? Neem dan gerust contact op.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor Huidverbetering: Een Revolutionaire Behandeling voor een Stralende en Jeugdige Huid In onze eindeloze zoektocht naar een jeugdig uiterlijk zijn we bereid om allerlei

Lees meer