Profhilo skinbooster voor huidverbetering en huidverjonging.

profhilo

Profhilo skinbooster voor huidverbetering en huidverjonging.Vanaf uw dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur in uw huid af. Zo ontstaan er lijntjes en rimpels. Beginnen ze u te storen? Dan is het goede nieuws dat we de natuur een handje kunnen helpen, mét een natuurlijk effect.

Profhilo: het beste van twee werelden

In mijn praktijk merk ik dat de vraag naar huidverjongende behandelingen met een natuurlijk ogend resultaat stijgt. Daarom werken we bij Wellbe met Profhilo, een behandeling met een langetermijneffect die uw huid weer een gezonde en jonge boost geeft. En dat zonder chirurgische ingrepen. Het beste van twee werelden dus!

Specifieke injectietechniek voor een natuurlijk effect

Ik gebruik in mijn praktijk de BAP-techniek. Daarbij injecteer ik strategische punten in uw gelaat. Eerst hebt u twee startbehandelingen nodig om de vier weken, nadien een injectie om de zes maanden. De kleine bultjes die zichtbaar worden, verdwijnen na een dag vanzelf.

Deze techniek stimuleert de aanmaak van vetcellen, fibroblasten en keratinocyten. Op die manier krijgt u een duidelijk resultaat zonder dat het zichtbaar is dat u behandeld werd.

De voordelen van een behandeling met Profhilo

Als arts ben ik een grote voorstander van deze behandeling, omdat er zoveel voordelen zijn:

  • Profhilo is een nieuwe behandelingstechniek met hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Dit natuurlijke product verkleint de kans op bijwerkingen.
  • Het is wetenschappelijk bewezen dat Profhilo de aanmaak van collageen en elastine in uw huid stimuleert. Daardoor verbetert de conditie van uw huid, voelt ze steviger aan en ziet ze er gezonder uit.
  • Profhilo is geschikt om uw hele gelaat te behandelen, maar ook uw hals, decolleté, handen en zelfs uw bovenarmen kunnen veel baat hebben bij deze behandeling.
  • Het effect is bijzonder natuurlijk: uw huid krijgt een mooie, gezonde glow.
  • Profhilo kan probleemloos gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals injectables of fillers.
  • Profhilo heeft een langetermijneffect dat zes tot wel negen maanden aanhoudt, omdat het de aanmaak van collageen en elastine blijft stimuleren.
  • Deze behandeling is geschikt voor iedereen die zijn huid wil verjongen.

 

Wilt u ook uw huid een boost geven met Profhilo? Maak dan gerust een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens