Huidlift met de Ulthera.

persoonlijke unieke ultherapy

Huidlift met de ulhera is ondertussen een bewezen feit.

Hoe ontstaat de huidlift met de ulthera?

Met behulp van de Ulthera-applicator wordt op niet invasieve wijze, via gericht ultrageluid, energiepulsen naar een vastgestelde huiddiepte gericht. De geluidsgolven verwarmen dieperliggend huidweefsel.

Het collageen reageert op die warmte door te krimpen, waardoor het lichaam op die plek nieuw huid ondersteunend collageen aan gaat maken, waardoor de huid langzaam gelift wordt.

Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift.

In welke zone’s kunnen we de huid liften met de ulthera?

Ultherapie is wettelijk goedgekeurd om de kaaklijn, de wenkbrauwen, de huid van de hals en de onderkant van de kin te liften en te verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op het decolleté te verminderen. Ondertussen zijn de meeste artsen ook nog andere zon’s aan het behandelen zoals bv de bovenlip & de bovenarmen.

Wanneer zie je het effect van deze huidlift met de ulthera?

Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. Het lichaam gaat dus zelf aan het werk om de huid op een natuurlijke manier te verstrakken en te liften.

Een gelifte huid met natuurlijk resultaat en zonder operatie. Ultherapy® werkt!

Meer info nodig? Neem gerust contact op met ons.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

kerst bij Wellbe

Esthetische geneeskunde.

Esthetische of cosmetische geneeskunde blijft evolueren en blijft een vak apart. En crisis of niet, corona of niet… Iedereen wil er goed uitzien, wil mooi

Lees meer