Een stralende huid met RegimA

Je huid op de juiste manier verzorgen draagt veel bij aan een mooie uitstraling. De pre en post zorg bij een behandeling ( vb pre-peel en post-peel bij peelingen ) is niet te onderschatten.Er zijn trouwens meerdere toestellen (vb Tixel) waarbij het resultaat beter is met de juiste voor-en na-behandeling.

Het is belangrijk om de RégimA producten consistent te gebruiken voor optimale resultaten. Gebruik de producten dagelijks, zowel ’s ochtends als ’s avonds, en volg de stappen in de juiste volgorde.

Tips voor het gebruik van RégimA 

Met deze tips legt u de juiste fundamenten voor een gezonde stralende huid:

  1. Twee keer per dag goed reinigen met RégimA Derma Zest cleansing.
  2. Start met een dun laagje serum en daarover een dun laagje dagcrème.
  3. Heeft de huid rond de ogen al iets meer nodig start dan ook met een oogserum. Ook dit twee keer per dag dun smeren.
  4. Een nachtcrème is heel belangrijk. De nachtcrèmes van RégimA bevatten natuurlijke fruitzuren. Deze zullen de huid heel zachtjes en veilig peelen. Zo zullen de dode huidcellen afgevoerd worden (exfoliëren) en gaat je huid stralen.

RégimA werkt met de techniek van layering.

De crèmes en serums van RégimA zijn ontwikkeld om in synergie met elkaar te werken. Door de hoge concentraties actieve bestanddelen mogen deze producten niet gecombineerd worden met andere merken en moet je alles dun smeren. Dunne laagjes boven op elkaar. En best heel even wachten tussen twee laagjes.

Vergeet SPF50 niet.

Daarnaast is het ook essentieel om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Gebruik overdag altijd een zonnebrandcrème met een hoge SPF om je huid te beschermen tegen veroudering en schade door de zon.

Met RégimA kun je een stralende huid bereiken.

RegimA verbetert de textuur van je huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het is belangrijk om geduldig te zijn, aangezien het effect van deze cosmeceutische producten geleidelijk zichtbaar wordt.

Conclusie

RégimA biedt hoogwaardige cosmeceutische producten die gericht zijn op het verbeteren van jouw huidkwaliteit. Door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten, antioxidanten en fruitzuren, helpt RégimA bij het verminderen van ontstekingen, voeden van de huid met antioxidanten en verwijderen van dode huidcellen.

Investeer in jouw huid en ontdek zelf de geweldige voordelen van RégimA voor een betere huidkwaliteit.