Een natuurlijk mooie huid met RF-microneedling en profhilo

Een natuurlijk mooie huid met RF-microneedling en profhilo

Vivace RFmicroneedling

Vindt u dat uw huid er wat dof uitziet de laatste tijd? Steken rimpeltjes plots de kop op? Of ziet u een verslapte huid in de spiegel? Vervelend, want u wilt natuurlijk graag de stralendste versie van uzelf zijn.

Wilt u uw huid graag een flinke oppepper geven, en liefst zonder chirurgische ingreep? Dan kan dat bij Wellbe. Ik werk in mijn praktijk met verschillende behandelingen. Ze laten uw huid weer stralen als nooit tevoren. Ik zet de mogelijkheden graag voor u op een rijtje:

RF-microneedling met de Vivace.

RF-microneedling is een uitstekende methode om een doffe, zichtbaar verouderde huid een frissere en jongere uitstraling te geven. Ik gebruik hiervoor het toestel Vivace.

Door twee behandelingen te combineren kan ik met de Vivace extra goed op de huid inwerken om deze te verstevigen.

Microneedling zijn vele kleine prikjes waarbij ik een mix van vitamines en hyaluronzuur in jouw huid kan insluizen om deze te voeden en verjongen. Het vitaminepreparaat bestaat uit vitamines A, E, C, B en K, aminozuren, mineralen, co-enzymen en nucleïnezuren.

De radiofrequentie (RF) zal de aanmaak van collageen stimuleren. Extra collageen verstevigt de huid.

RF-microneedling kan heel lokaal toegepast worden: in uw gelaat, hals of in uw decolleté. Een kuur van vier tot vijf behandelingen om de drie à vier weken geeft het beste resultaat! Een onderhoudsbehandeling om de vier tot zes maanden is aangewezen.

Lees meer over RF-microneedling .

Profhilo

Deze skinbooster profhilo combineert verschillende soorten hyaluronzuur (zonder chemische toevoegingen) en stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken. Profhilo is het perfecte antwoord op huidveroudering!

Het effect van Profhilo? Een stevige, elastische en gladde huid met een frisse uitstraling. Twee tot drie behandelingen volstaan (om de vier weken). De kans op bijwerkingen is zeer beperkt. Het effect van Profhilo is zo natuurlijk dat niemand zal zien dat u behandeld bent. Wat je wel ziet is een mooie glow. Bovendien blijft het resultaat tot wel zes maanden zichtbaar.

Lees meer over Profhilo.

Een stralende huid dankzij needling met radiofrequentie en/of Profhilo? Maak een afspraak bij Wellbe!

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer