Tixel: een mooie huid begint bij een goede basis

tixel

In de loop van de jaren verliest uw huid haar jeugdige uitstraling. Dat is volkomen normaal. En niemand ontsnapt eraan. Maar zo’n doffere, wat verslapte huid, met rimpeltjes en lijntjes, kan uw zelfbeeld wel enorm beïnvloeden. Daarom gebruik ik in mijn praktijk Tixel: deze behandeling biedt even goede resultaten als laserbehandelingen, maar zonder de nadelen ervan.

Laser versus Tixel

Veel patiënten schrikken nog altijd als ik het woord ‘laser’ in de mond neem tijdens een consultatie, daarom bundelde ik eerder al een aantal prangende vragen én antwoorden in een vorige blog.
In deze blog ga ik graag dieper in op de werking van Tixel, want het is een techniek die uw huid verstrakt en verjongt, terwijl uw gelaat er toch natuurlijk blijft uitzien. Een reeks behandelingen met Tixel legt bovendien een goede basis voor andere behandelingen met spierontspanners of fillers. Op die manier bereikt u het stralendste resultaat!

Hoe werkt Tixel?

tixelTixel combineert de voordelen van de ablatieve CO2-laser en de niet-ablatieve milde lasers in één toestel. Dat betekent dat uw huid een verjongingskuur krijgt, zonder de bijwerkingen van een laserbehandeling. Uw huid wordt zeer kort en fractioneel opgewarmd tijdens de behandeling.

Tixel kan op twee manieren gebruikt worden:

  • De ablatieve modus of Tixel is aangewezen als u diepe rimpels hebt of als u een sterk verslapte huid hebt. Afhankelijk van uw probleem hanteren we een enkele of een dubbele puls. Een dubbele puls werkt sterker in op uw huidproblemen.
  • De niet-ablatieve modus of Mesotix behandelt beginnende huidveroudering en focust op de opperdermis, uw bovenste huidlaag. Dankzij de kleine, oppervlakkige openingen die we in uw huid maken, brengen we hoogwaardige producten van AQ in uw huid in. Op een efficiënte manier, want er zijn geen veelvuldige injecties nodig.
    Een behandeling met Tixel stimuleert uw huid om zelf collageen en elastine aan te maken. Dit effect zet zich door gedurende vier tot zes maanden.

Een behandel- en onderhoudsplan op maat

tixelSamen met u bekijk ik wat uw huidzorgen en wensen zijn. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op:

Standaard raad ik aan om vier behandelingen uit te voeren, telkens om de vier weken. Bij diepere rimpels, verslapping of acnelittekens beveel ik zes behandelingen aan, ook om de vier weken.
Nadien kan ik een onderhoudsplan opstellen, afhankelijk van uw huidbehoeften en verwachtingen. Met twee tot drie onderhoudsbehandelingen houdt u uw huid mooi, fris en strak.

Wilt u ook uw huid verjongen met Tixel? Maak dan een afspraak bij Wellbe.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

kerst bij Wellbe

Esthetische geneeskunde.

Esthetische of cosmetische geneeskunde blijft evolueren en blijft een vak apart. En crisis of niet, corona of niet… Iedereen wil er goed uitzien, wil mooi

Lees meer