Proteïnedieet

Wilt u snel en duurzaam afvallen zonder een futloos gevoel en een jojo-effect? Volg dan een evenwichtig proteïnedieet onder medische begeleiding om gezond te vermageren. Samen met dokter Francine Tempels en de voeding van Pro Well Nutrition ® bereikt u uw streefgewicht.

Hoe weet ik of ik obesitas heb?

Obesitas wordt beschouwd als dé ziekte van deze eeuw. Zowat 135 miljoen Europeanen hebben overgewicht. 40 miljoen daarvan lijden aan obesitas: zij hebben een BMI (Body Mass Index) die hoger is dan 30. Bereken uw BMI en ontdek of u lijdt aan obesitas.

Het proteïnedieet is een bijzonder efficiënte methode voor de behandeling van obesitas. U kiest met dit dieet voor een gezonde afslankmethode. Laat u niet verleiden tot crashdiëten voor een supersnel, maar tijdelijk resultaat. Met een gefaseerd eiwitrijk dieet vermijdt u het jojo-effect en gaat u voor een blijvend gezond gewicht.

De beste obesitasbehandeling? Laat u medisch begeleiden. Maak een afspraak met dokter Tempels en krijg advies over gezonde manieren voor de behandeling van obesitas.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?