Peeling met retinol voor zichtbare huidverjonging

Peeling met retinol voor zichtbare huidverjonging

Retinol peeling

De peeling met retinol  is een efficiënte manier om uw rimpels aan te pakken en pigmentvlekken en acne-littekens te verminderen, maar ook om uw algemene huidstructuur te verbeteren. Het resultaat? Een zichtbaar jongere en stralende huid.

De tijd is uiteindelijk niet lief voor onze huid: ooit krijgt iedereen last van fijne lijntjes ,pigmentvlekjes en rimpels. Dat hoort helaas bij het verouderingsproces. Maar vaak liggen ook externe oorzaken aan de basis van huidveroudering, zoals roken en overmatig (en onbeschermd) zonnen. Het resultaat is een verouderde huid, of meer precies: een huid die er ouder uitziet dan ze in werkelijkheid is.

Peeling met retinol: minder rimpels zonder chirurgie

Ook al hoort verouderen nu eenmaal bij het leven, toch vinden we het niet aangenaam om zo zichtbaar te verouderen. Het goede nieuws is dat er vandaag heel wat veilige, efficiënte en niet-chirurgische behandelingen zijn, zoals fillersspierontspanners en peelings, om uw huid weer te verjongen en te laten stralen. De peeling met retinol is daar een mooi voorbeeld van.

Een bijzonder geavanceerde peeling

Ik gebruik bij Wellbe de Neostrata Retinol Peel, een geavanceerde peeling op basis van 3 procent retinol in combinatie met de actieve ingrediënten NeoCitriate, Aminophil, bisabolol en vitamine E. De troeven?

    • vervaging van fijne lijntjes en rimpels
    • vermindering van acnelittekens en pigmentvlekken
    • een elastischere en sterkere huid
    • verbetering van uw algemene huidstructuur
    • een egalere huid met een jongere uitstraling

 

Voor een maximaal resultaat beveel ik een reeks van vier tot zes behandelingen met intervallen van vier tot zes weken aan. De eerste drie dagen zal uw huid lichtjes schilferen. Tien weken na de behandeling is het resultaat optimaal.

Wilt u ook uw huid verbeteren met een peeling met retinol? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens