Huidverbetering en huidverjonging met de Tixel

Huidverbetering en huidverjonging met de Tixel. Rimpeltjes, fijne lijntjes, een doffe teint, een verslapte huid, … het zijn allemaal heel natuurlijke tekenen van een huid die stilaan veroudert. Gelukkig zijn er behandelingen die uw huid efficiënt kunnen verbeteren en verjongen, zoals een behandeling met Tixel.

In mijn praktijk ondervind ik dat Tixel een van de doeltreffendste methodes is voor huidverbetering. Ik zet de voordelen van Tixel dan ook graag voor u op een rij.

Vijf redenen om te kiezen voor een behandeling met Tixel:

  1. Tixel stimuleert uw huid om zelf collageen en elastine aan te maken. Dat zijn twee belangrijke bouwstenen van een jeugdige, gezonde huid. Dankzij een behandeling met Tixel krijgt uw huid van binnenuit een verjongende boost.
  2. Tixel is een huidverbeteringstechniek die verschillende huidproblemen doeltreffend aanpakt: fijne lijntjes, diepe rimpels, een verslapte huid, een zonbeschadigde huid, acnelittekens, hangende oogleden, … Bijzonder veelzijdig dus!
  3. Een behandeling met Tixel is erg duurzaam: het effect blijft zich doorzetten gedurende vier tot zes maanden.
  4. Tixel garandeert even goede resultaten als een laser, maar zonder de nadelen ervan. Na een behandeling met Tixel is uw huid iets roder en gevoeliger, maar die symptomen verdwijnen één tot twee dagen later. U kunt dus meteen na een behandeling uw normale activiteiten hervatten.
  5. Een behandeling met Tixel is vrijwel pijnloos. Dat komt omdat we uw huid maar zeer kort en fractioneel opwarmen.
  6. We adviseren steeds een kuur van vier tot zes behandelingen (ongeveer om de vier weken).

De Tixel is geen laser maar heeft wel hetzelfde resultaat. De werking is gebaseerd op warmte en dit zal een anti-ging effect hebben op de huid en littekens verbeteren.

Het resultaat begint zichtbaar te zijn na 8weken en verbetert nog tot 5 maanden na de laatste behandeling.

Kiest u ook voor huidverbetering en huidverjonging via een behandeling met Tixel? Maak dan een afspraak bij Wellbe.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer