Ultherapy® in België

Ultherapy®  in België is de behandeling met de Ulthera.

Ultherapy® is een effectieve behandeling voor huidverbetering.

Als je ouder wordt maakt je huid minder collageen aan waardoor je huid wat slapper wordt en er rimpeltjes ontstaan. Deze methode maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid te verstrakken. De geluidsgolven werken tot in de diepste huidlagen waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Door de toename van collageen in de huid wordt de huid als het ware strak getrokken en gelift op natuurlijke wijze. Ultherapy® is de ideale behandelmethode voor huidverjonging zonder operatie en zonder hersteltijd.

Ook in België kan huidlifting met Ultherapy®  .

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie of HIFU .

Bij de HIFU behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen diep in de huid gestimuleerd wordt. De HIFU behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

Er jonger en frisser uitzien na behandeling met de ulthera.

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen.  Ultherapy® helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

Bovendien is de ulthera FDA en CE goedgekeurd. Het is een veilige medische behandeling.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens