Collageen is essentieel voor een mooie huid.

Collageen is essentieel voor een mooie huid . Het is niet enkel verantwoordelijk voor de veerkracht en soepelheid van de huid. Collageenvezels vormen een sterk gestructureerd netwerk en zorgen voor elasticiteit. Naarmate we ouder worden verminderen de concentratie en kwaliteit van het collageen.Het collageengehalte in de huid is het gevolg van de balans tussen aanmaak en afbraak.

Collageen innemen voor huidverbetering .

Indien je je collageenreserve wil optimaliseren kan je collageen innemen. Nutrioceuticals van hoge kwaliteit moeten minstens 5gram gehydroliseerd viscollageen bevatte. Dit samen met vit C voor een goede opnamen.Er zijn veel studies gedaan, waarbij positieve effecten op bijvoorbeeld de huid en haar aangetoond zijn na inname van collageen supplementen. Maar het moeten wel supplementen zijn met de juiste samenstelling. Weet dat 5gr nooit in 1 pilletje kan. Dus collageen is steeds of een flesje of een poedertje.

Collageen stimuleren voor een stralende huid.

We kunnen je collageen aanmaak stimuleren . Met bio-stimulatie zal de huid een impuls krijgen van binnenuit.En welk zijn nu de beste bio-stimulatoren voor je huid?

En vergeet niet dat combineren beter werkt. Kies als het kan voor meerdere aanvullende behandelingen.

Wil jij meer info en weten wat voor jouw huid en probleem het beste is boek dan een advies raadpleging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *