Lipolyse: lokale vetophopingen aanpakken

Helpen uw sportinspanningen of diëten niet om uw plaatselijke kleine vetkussentjes weg te werken? Kies dan voor een lipolysebehandeling. Op enkele weken tijd neemt het vet in de behandelde zones meetbaar af. Uw extraatje? Lipolyse-injecties verstrakken uw huid. Daardoor krijgt u snel een zichtbaar en blijvend resultaat.

Lipolyse: vetoplossing door injecties

Lipolyse is een medische techniek om plaatselijke vetophopingen efficiënt aan te pakken. De behandeling bestaat uit een reeks injecties met een specifieke vloeistof. Dokter Tempels spuit dit natuurlijke product, dat het menselijke lichaam ook zelf aanmaakt, rechtstreeks in de ongewenste vetophoping. Het resultaat? De celwand van de vetcellen lost op, het vet komt vrij en verlaat op een natuurlijke manier uw lichaam.

Lipolyse: een efficiënte behandeling met lokale toepassingen

Lipolyse is een doeltreffende behandeling om kleinere, plaatselijke vetophopingen weg te werken. Het is geen alternatief voor een liposuctie die grotere hoeveelheden vet (tot één liter) verwijdert. De lichaamszones die voor een lipolysebehandeling in aanmerking komen zijn:

  • de kaaklijn
  • de zone onder de kin
  • de zone boven en onder het bh-bandje

Het aantal behandelingen dat nodig is om de vetophoping te verwijderen, verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de lichaamszone en de oppervlakte die moeten worden behandeld. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig met telkens een tussenpoos van 4 tot 8 weken. Dokter Tempels past de techniek van Network-lypolysis toe. Die voldoet aan de hoogste normen.

Lipolyse: lokale vetverwijdering met minimale neveneffecten

Lipolyse: lokale vet-
verwijdering met minimale neven-
effecten

De ongemakken bij lipolyse-injecties zijn minimaal. Op de plaats van de inspuitingen ontstaan roodheid en zwelling, die gepaard kunnen gaan met lichte jeuk en eventueel blauwe plekken. Na enkele dagen zijn deze neveneffecten volledig verdwenen.

Hebt u interesse in een lipolysebehandeling? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Wellbe behandelt ook nog uw