Zeitschild: kwaliteitsvolle verzorgingsproducten voor een gevoelige huid

Uw huid is niet alleen uw grootste, maar ook een van uw meest fascinerende organen. Ze beschermt u en zorgt ervoor dat u zich letterlijk goed voelt in uw vel. Uw huid verdient dan ook de beste zorg, op maat van uw specifieke gevoeligheden.

Uw huid ondergaat veel veranderingen tijdens uw leven. En almaar meer mensen hebben een gevoelige huid. Milieuverontreiniging, uv-stralen, stress, ouderdom, hormonale veranderingen, huidziekten, … Het zijn allemaal factoren die uw huid gevoeliger maken.

Beschermen om veroudering tegen te gaan

Het dermacosmetische merk Zeitschild heeft een gamma aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De serums en dag- en nachtcrèmes van Zeitschild bootsen de natuurlijke lipidenstructuur van uw huid na. Zo beschermen deze innovatieve producten uw huid op een efficiënte manier en remmen ze het verouderingsproces af.

Emulgatorenvrije producten

De producten van Zeitschild hebben een verzorgend, versterkend, beschermend en herstellend effect. Ze bevatten geen emulgatoren, bewaarmiddelen, parfum, cortisone, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën of paraffine. Het doel? Een stralend mooie en gezonde huid.

Drie serums voor de gevoelige huid

U vindt in ons aanbod aan Zeitschild-huidverzorgingsproducten drie kwaliteitsvolle serums die u onder uw dag- en nachtcrème aanbrengt.

  1. Active Relief Serum
    Dit serum is ideaal om roodheid, jeuk en zwelling als gevolg van een huidirritatie, injecties of een andere cosmetische behandeling te onderdrukken
  2. Active Firming Serum
    Dit serum met spierontspannende actieve werkstoffen maakt uw huid gladder en strakker, en geeft uw gelaat een frisse en ontspannende uitstraling.
  3. Anti Wrinkle Serum
    Dit serum stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Zo strijkt dit product uw diepere rimpels glad en vermindert het de fijne lijntjes in uw gezicht.

Een hoogwaardige dagcrème voor de gevoelige huid

De Zeitschild-dagcrème voor de gevoelige huid heeft net zoals alle Zeitschild-dagcrèmes een uv-filter 20. Deze dagcrème heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking, en leidt bij regelmatig gebruik tot een huid die gladder is en straalt.

Ontdek ook: onze Zeitschild-dagcrèmes voor de normale en droge huid.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Verzorg en verbeter uw huid nog verder met