Bedankt voor je inschrijving

Bedankt voor je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Je ontvangt zo meteen een mail waarin je gevraagd wordt om je inschrijving te bevestigen. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan zeker eens tussen je SPAM.

Medisch-esthetische totaalaanpak

Dokter Tempels staat bekend voor haar doelgerichte totaalaanpak rond anti-aging. Zij adviseert behandelingen voor uw huidproblemen van binnenin en van buitenaf. Met haar fullface-benadering krijgt u opnieuw een jeugdige uitstraling, zonder chirurgie. Dankzij advies over gezond vermageren en een efficiënte aanpak van al de verscheidene verouderingspunten veroudert u op een mooie, gezonde manier.

Vertrouw op een ervaren esthetische arts

Esthetische geneeskunde is een prachtig vak met vaak opmerkelijke resultaten, maar ook grote verantwoordelijkheden. Laat u medisch begeleiden door een ervaren arts die de nieuwste technieken en productontwikkelingen door en door kent. Zo maakt u verstandige keuzes en pakt u uw huid-en/of haar-problemen en dieet doelgericht én gezond aan.

Persoonlijke begeleiding vanaf de start

Dokter Tempels maakt tijdens uw eerste consultatie een plan op om uw huidverjonging efficiënt aan te pakken. Ze werkt daarbij altijd op drie niveaus:

  • advies over aangepaste crèmes;
  • aanbevelingen over uw voeding en voedingsupplementen;
  • esthetische behandelingen (niet chirurgisch)

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek nog meer over Wellbe