Met het BMI27+ programma naar een gezond gewicht

Met het BMI27+ programma begeleid ik je naar een gezond gewicht en een actieve, gezonde lifestyle op basis van het Mediterraans voedingspatroon.

WAT

Ik ga je helpen met een gezonde voedings- en lifestylebegeleiding om je gezondheid te verbeteren en je gewicht te optimaliseren en zo je levenskwaliteit te verbeteren.

Je BMI (Body Mass Index) is een bekende indicator voor overgewicht. Met deze totaalaanpak:

 • bouw je geleidelijk een gezonde levensstijl op, met gezonde voeding en meer beweging.
 • start je met een caloriearm, eiwitrijk, ketogeen dieet (zonder hongergevoel).
 • krijg je indien gewenst individueel voedings- en bewegingsadvies via een online app.
 • Je weet dat overgewicht meer risico betekent voor je gezondheid. Je hebt meer kans op een te hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, diabetes type 2, het vervetten van je lever, slaapapneu, stofwisselingsproblemen… Je gewicht op peil houden, is een belangrijke factor in het voorkomen van deze aandoeningen.
 • Als je al worstelt met gezondheidsproblemen door overgewicht dan zal iedere arts je voorschrijven dat je je lifestyle moet aanpassen. Gezonde voeding en meer beweging zijn dan cruciaal. Investeer je in een actieve lifestyle, dan merk je al snel het effect van 10% blijvend gewichtsverlies. Je conditie, je energiepeil, je bloeddruk, je cholesterol en je stofwisseling verbeteren. Kortom: je gezondheid gaat erop vooruit.
 • Het BMI 27+® programma volg je onder mijn medische begeleiding. Ik adviseer je kwaliteitsvolle, eiwitrijke producten, die nog goed smaken ook. Ik adviseer je ook de ondersteuning met een app die bijdraagt tot je motivatie en je aanzet tot zelfcoaching.
 • Met BMI 27+® verlies je al vanaf de eerste dagen overtollige kilo’s. Het geheim? De vorming van ketonlichaampjes, een alternatieve en lichaamseigen energiebron die ervoor zorgt dat je geen honger hebt.

HOE

Een dieet waarmee je overtollige kilo’s wil verliezen, vertrekt altijd van het verminderen van calorieën. Je lichaam compenseert deze verminderde calorieopname door uit eigen vet- en proteïnenreserves te putten. Proteïnen zijn de bouwstoffen van je spieren. Klassieke diëten leiden daarom vaak tot het verlies van spiermassa. Met een eiwitrijk, ketogeen dieet vermager je echter zonder veel spiermassa te verliezen.

Door de verminderde koolhydraatinname zal je lichaam eerst de eigen suikervoorraad opgebruiken. Binnen enkele dagen is die voorraad op en begin je vetten te verbranden. Hierbij worden ketonlichaampjes aangemaakt die dienen als brandstof voor je lichaam (én voor je hersenen zodat het hongergevoel niet opkomt). 

DOELTREFFEND en VEILIG

Ik neemt obesitas en overgewicht serieus.Is je bami hoger dan 27 dan is dit fast programma zeker een aanrader.

 • FASE 1: Strikte fase
  Je neemt gedurende 4 weken 5 tot 6 eiwitrijke zakjes per dag, aangevuld met een selectie van groenten met lage glycemische load (voor een betere verzadiging). Na 24 tot 48 uur zijn de suikervoorraden van je lichaam uitgeput en zal je lichaam in ketose gaan (vetten verbranden).
  Dus de strenge strikte fase duurt maar 4 weken. Best te doen.
 • FASE 2: Gecontroleerde gezonde voeding en beweging
  Je bouwt in 6 weken langzaam op naar een mediterraans dieet (hoog eiwitgehalte en een lage glycemische load) én naar een actievere lifestyle met meer beweging. Ik zal je hiermee steunen en adviseren.Je kan in de app registreren wat je eet en hoeveel je hoeveel je beweegt . Aan de hand van deze app zal je jezelf coachen. De combinatie van de app en het persoonlijk contact tijdens de raadpleging zorgen er samen voor dat je gemotiveerd blijft om je nieuwe, actieve Lifestyle niet alleen te starten, maar ook vol te houden!
 • FASE 3: Mediterraan voedingspatroon
  Dit voedingspatroon bestaat altijd grotendeels uit groenten, fruit, noten, peulvruchten, volle granen, magere zuivelproducten, olijfolie, gevogelte en vis. En een matig alcoholgebruik. Beperk zeker het gebruik van producten rijk aan vet en/of suiker.

 

Wenst u op vrij korte tijd naar een gezonder gewicht en levenswijze te gaan?

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere diëten